Kiosk og café på Krakær Camping

Kiosk

På Krakær Camping har vi naturligvis også både en kiosk, hvor du kan købe et bredt udvalg af de mest nødvendige dagligvarer, slik og campingartikler, og en café, hvor du og familien kan nyde en god omgang camping-mad eller taget en omgang varme snacks med ned i campingvognen
Det er også i kiosken, du kan bestille dit friskbragte morgenbrød, som vi tilbyder alle weekender i sommersæsonen – bestil og betal fredag- eller lørdag aften og hent det allerede morgenen efter.  

Både kiosk og café finder du i vores hovedbygning, mellem p-pladsen og minigolfbanen. 

Café Krakær

I vores rummelige café, har du og hele familien godt med plads til at nyde maden fra vores køkken, og på menuen finder du både dagens ret, grillmad og lune snacks, der er lige til at tage med ned til familien. 

Der er plads til cirka 50 siddende gæster, og derudover har vi to store, udendørs spiseterrasser med en god udsigt over pladsen. Det betyder også, at der er rig mulighed for at holde fødselsdage, konfirmationer eller andre større arrangementer hos os, hvor I sammensætter arrangementet, og vi står for det praktiske. 

Lækker cafémad

På menuen
finder du klassiske grillretter såsom den lækre Krakær Burger med hjemmelavet burgerdressing, bøffer af 100 % oksekød & lækker surdejs burgerbolle. 
Eller hvad med en saftig grillkylling med pommes frites og hjemmelavet
agurkesalat?

 

 

Familiearrangement, træf eller firmatur?

Skræddersy jeres helt eget arrangement med spisning for op til 65 gæster og overnatning på campingpladsen, for dem der kommer langvejs fra. Vi hjælper med at tilberede menuen, bordarrangement og opdækning – helt efter jeres ønsker.

Fordi vi har god plads både inde og ude, kan caféen også bookes, selvom du ikke skulle være en af vores overnattende gæster.

Åbningstider

Caféen

Åbningstider følger

Husk at køkkenet lukker en halv time før cafeen.

Kiosken