Området og natur

Nationalpark Molsbjerge App

Med sin placering i hjertet af Nationalpark Mols er Krakær Camping beliggende ikke bare centralt i forhold til oplevelser på Djursland og de omkringliggende byer, men også for oplevelser i de naturskønne omgivelser, hvor du du har mulighed for at opleve naturen på netop den måde, du finder bedst. 

Med fokus på naturen og oplevelser i den har organisationen bag Nationalpark Mols Bjerge fået udviklet en app, som du kan installere på din smartphone. Her finder du alt fra korte vandreruter på 2-3 kilometer til ture på næsten 20 km. Derudover finder du også cykelruter, rideruter, en oversigt over shelters og meget, meget mere. 

Appen finder du ved at søge på Nationalpark Mols Bjerge i din appStore (Apple) eller PlayStore (Android).
Hvis du allerede sidder med din telefon, kan du hente app’en ved at klikke på følgende links.

Apple: AppStore
Android: PlayStore

Visit Djursland

Vil du gerne vide mere om turistattraktioner, byer eller restauranter i området, har Visit Djursland også udviklet et app med netop dette fokus, som du kan hente både på iPhone og android-telefoner. 

Visit Djursland app’en kan hentes, ved at trykke på nedenstående links, eller ved at søge på Visit Djursland på Appstore eller PlayStore

Apple: AppStore
Android: PlayStore

Analoge anbefalinger

Hvis du er mere til et godt gammeldags papirkort eller gerne vil have personlige anbefalinger til restaurant eller vandreture, så står vi klar i receptionen til at hjælpe dig med at finde den perfekte oplevelse til netop dig og din familie.